» » Gta 4 Full (Grand Theft Auto 4 Full)

Gta 4 Full (Grand Theft Auto 4 Full)


Gta 4 Full (Grand Theft Auto 4 Full)

Gta 4 Full (Grand Theft Auto 4 Full)

 

Efsane serinin son çıkan oyunudur, Yeni oyunda, eskiye göre bircok alternatif cıkar. Eski oyunlardaki gibi kücük işlerle başlayıp, en büyük olmak gibi amaclar yerine bir yerden görev aldıktan sonra, ister sokağın bir köşesinde telefonla sohbet edebilir, yada kız arkadaşımız ile yemeğe cıkıp, hoş bir gece gecirmek gibi serbestlikler verilmiştir. Rockstar'ın acıklamalarına göre oyundaki cep telefonu büyük ölcüde önemli, modern cep telefonlarındaki hemen hemen tüm özellikleri taşıyor.

 

Ekran Görüntüleri:

Gta 4 Full (Grand Theft Auto 4 Full)

 

Gta 4 Full (Grand Theft Auto 4 Full)

 

Gta 4 Full (Grand Theft Auto 4 Full)

 

Gta 4 Full (Grand Theft Auto 4 Full)

 

Oyunun Tanıtım Videosu:

 

Gta 4 Oyun Hileleri:

 

Gta 4 Sistem Gereksinimleri:

# İşletim Sistemi: Windows Vista Sp1 / Xp sp3 /  Windows 7
# İşlemci: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
# Bellek: 1.5GB
# Sabit Disk: 16GB
# Ekran Kartı: 256MB nVidia 7900 / 256MB ATI X1900

Gta 4 Full (Grand Theft Auto 4 Full)



Rar Şifresi: www.teknomobil.org
15-12-2011, 22:03 35 375 20
  1. avatar
    Yusufcan 6 Temmuz 2017 16:41
    bende Amd fx 8350 16 gb ram gigabyte 560 ti var kaldırırmı

    Cevapla | Alıntı Yap

  2. avatar
    Ömer Winchester 30 Temmuz 2015 17:46
    Teknomobil sana çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun.Kendine İyi bak :D

    Cevapla | Alıntı Yap

  3. avatar
    TeknoMobil 8 Temmuz 2015 00:47
    Güzel kardeşim yardım edeyim etmesine de, winrardan dosyayı çıkarmayı bile bilmiyorsun sanırım :S

    Part1 olana sağ tıkla çıkar de hepsinden tek bir klasör çıkacak. Sonrasını nasıl tarif edicem bilemiyorum

    Team Wiever kurun bana bildirin mail adresinden ancak öyle yardımcı olabilirim

    Cevapla | Alıntı Yap

  4. avatar
    Ömer Winchester 7 Temmuz 2015 21:52
    Merhaba Ben Gta 4 ün tüm partalını indirdim. Ancak nasıl kullanacağımı Bilmiyorum Bana yardım eder misiniz ? belay recourse sad belay wassat what sad

    Cevapla | Alıntı Yap

  5. avatar
    Ömer Winchester 7 Temmuz 2015 21:37
    Admin Allah ' ını seviyosan bana yardım et Partların hepsini indirdim şu an 15 tane winrar dosyası var ben bunları nasıl kurucam deamon tools falan gerekiyormu nolur yardım et

    Admin ALLAH'ını seviyorsan bana yardım et ben şu an tüm partları indirdim. 15 tane winrar dosyası var ben bu oyunu nasıl kuracam nolur yardım et.

    Cevapla | Alıntı Yap

  6. avatar
    jimmy 9 Mayıs 2015 21:05
    hangi linkten indiriyoz??

    Cevapla | Alıntı Yap

  7. avatar
    boşver 12 Temmuz 2014 09:24
    abi benim hepsi uyuyor Windows 8 olsa sorun olur mu ?




    Cevap: Yok sorun olmaz sistemin güçlü olsun yeter

    Cevapla | Alıntı Yap

  8. avatar
    karayip630 5 Mayıs 2014 21:37
    abicim oyunu indiricem ama nasıl bilmiyorum indirdiğimde ne tür şeyler yapacağım?
    lütfen yardımmmmmmm

    win8
    2gb RAM
    1GB EKRAN KARTI
    1366+768 EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ
    1.10 GHZ İŞLEMCİ

    KURTARIR MI?


    Cevap: Mümkün değil sıkıntı çıkar zaten çok ağır bir oyun

    Cevapla | Alıntı Yap

  9. avatar
    adasdas 3 Şubat 2014 01:26
    Alıntı: pstt
    Arkadaşlar benim pc
    1gbram
    amd athlon64 1.66 ghz
    380 mb ekran cartı



    Cevap: Hiç bulaşma derim eziyet olur

    Çökertirsin!

    Cevapla | Alıntı Yap

  10. avatar
    pstt 12 Ocak 2014 08:25
    Arkadaşlar benim pc
    1gbram
    amd athlon64 1.66 ghz
    380 mb ekran cartı



    Cevap: Hiç bulaşma derim eziyet olur

    Cevapla | Alıntı Yap

  11. avatar
    slm 19 Kasım 2013 15:58
    öncelikle teşşekkürler payşaiımlarınız çok iyi.Bu oyun bnm pc de çalışmı acaba win7/1.8 işlemci/1.5 ekran kartı işlemciden korkuyorum sadece ? :(

    Cevapla | Alıntı Yap

  12. avatar
    the end 17 Kasım 2013 13:12
    gta 5 i ne zaman yayınlarsınız acaba

    Cevapla | Alıntı Yap

  13. avatar
    Arif sss 12 Mayıs 2013 19:24
    Kardeş benim işteletim sistemim bu olur mu 
    4 gb ram
    Amd phenom II P960 Quand-Core Processor 1.80 GHz
    1 gb ekran kartı



    Cevap: Ram ve ekran kartın iyi oynanır işlemciyi bilmiyorum ama

    Cevapla | Alıntı Yap

  14. avatar
    dayance 1 Şubat 2013 04:20
    Merhaba; oyunu kurdum. Güncelleme yapmadan oyun çalışıyor fakat çok kasıyor, en düşük ayarlarda bile. Win 7 ile uyumsuzluğundan kaynaklanıyor sanırım çünkü sistem yeterli.
    Güncelleme yaptıktan sonra da maalesef oyun açılmıyor. Defalarca kurup sildim oyunu ama sonuç aynı. Var mı bir çözümü...
    Bütün paylaşımların için de TOPTAN teşekkürler :D


    Cevap: Oyun çok hantal, zaten o yüzden gta 4 pek tutmadı, bir çok güncelleme geldi, + özel yamalar hazırlayanlar var, ben 512 ekran kartıyla ağız tadıyla oynayamadım sildim, nette araştırın

    Cevapla | Alıntı Yap

  15. avatar
    tlghnplt 7 Aralık 2012 19:15
    nvidia geforce 7200 gs 512 mb ekran kartı
    pentium dual core cpu E5200 @ 2.50GHz 2GB ram

    benim sistem kurtarır mı acaba??

    Cevapla | Alıntı Yap

  16. avatar
    emreeeee 29 Haziran 2012 14:48
    Bende 2GB Ram
    Ati Redeon 1GB üstü
    inte pentium dual core inside işlemci
    İşletim Sistemi Windows xP professional



    Cevap: Ram düşük

    Cevapla | Alıntı Yap

  17. avatar
    Mahsun58 8 Mart 2012 00:32
    Beyler sistem gereksinimleri yazıyor ama ben yinede yazmak istedim çünkü kafam çok karıştı herkes başka bir şey söyliyince :)

    Benim Sistemim Bu
    2 GB Ram
    Nvida 7300 Le 1 GB Ekran Kartı
    Windows 7 Ultimate Sp1
    İntel Core 2 Duo 2.20 GHz İşlemci [/b]

    Bu sistemle GTA 4 kasar mı oynabilirmiyim ???



    Cevap: Ram çok düşük kasabilir

    Cevapla | Alıntı Yap

  18. avatar
    UGURCAN 7 Ocak 2012 18:45
    Bende gta 4 var ama hata veriyor bu yüzden indiriyorum inşallah sorunzuzdur linkler


    Cevap: Sorun yok kendim kurdum bizzat..

    Cevapla | Alıntı Yap

  19. avatar
    jogaboga61 16 Aralık 2011 21:33
    Bu oyun süper ama indirmek işkence 60 dk da bir 1 gb nasıl olacak o iş kısa yolu yok mu ip değıştirmek gibi ?



    Cevap: Modemi kapatıp açarsınız ip değişir..

    Cevapla | Alıntı Yap

  20. avatar
    kurtbey55 16 Aralık 2011 19:55
    eline koluna saglık, bi şey sorayım...bu xp de çalışmaz mı?



    Cevap: Hepsinde çalışır, xp sp3 güncellemesi olmalı sadece..

    Cevapla | Alıntı Yap

Yorum Ekle