» » Adobe Photoshop CC 2019 v20.0.0 Türkçe Full İndir

Adobe Photoshop CC 2019 v20.0.0 Türkçe Full İndir


Adobe Photoshop CC Türkçe Full

Adobe Photoshop CC Türkçe Full İndir


Adobe Cs serisinin yerini alan Photoshop CC üstünde birçok yenilik var, yalan yalan bi halt yok her zaman ki photoshop işte, şimdi sallamasyon yazıyı okuyun: Ayrıntıları öne çıkarmak için yeni Akıllı Netleştirme özelliğini kullanın. Düşük çözünürlüklü çekimleri büyük ve yüksek çözünürlüklü görüntülere dönüştürün. Daha önce yalnızca Adobe Photoshop Extended’da sunulan gelişmiş 3B düzenleme ve görüntü analizi araçlarının tümüne sahip olun. Ve çok daha fazlasını yapın.


Yeni Akıllı Netleştirme
Her seferinde capcanlı ve net görüntüler sağlayın. Şimdi Akıllı Netleştirme sayesinde doku ve ayrıntıları öne çıkarabilir, parazit ve hale efektlerini temizleyebilir ve istediğiniz görünümü tam olarak ayarlayabilirsiniz. Netleştirme için ihtiyacınız olan her şey bu araçta.


Creative Cloud’un bir parçası
Creative Cloud’un bir parçası olan Photoshop CC ile yaratıcı süreciniz daha sorunsuz, daha pratik ve daha bağlantılı bir hal alacak. Uygulamayı tek uygulama üyeliği seçeneğiyle veya diğer tüm yaratıcı araçları içeren Creative Cloud tam üyelik seçeneğiyle alabilirsiniz.

Adobe Photoshop CC 2019 v20.0.0 Türkçe Full İndir



Rar Şifresi: www.teknomobil.org
21-10-2018, 12:26 111 776 47
  1. avatar
    cumhur_2910 21 Ekim 2018 23:06
    Yahu yıllardır bu siteden onlarca program indirdim çok faydalandım ama senin şu espirili program sunum yazılarına hasatayım kardeşim:) emeğine sağlık.

    Cevapla | Alıntı Yap

  2. avatar
    Ziyaretçi yigit 12 Kasım 2016 18:42
    Öküz!!!!

    Cevapla | Alıntı Yap

  3. avatar
    Mihriban 14 Ağustos 2016 10:40
    salih TAŞCI,
    selam adobe photoshop cc indirme linkini bana ata bilir misiniz? zahmet olmazsa.ben bulamiyorumda

    lutfen biri bana yardimci olurmu .photoshop indorme linki atarmisiniz?

    Cevapla | Alıntı Yap

  4. avatar
    Ziyaretçi ömer 3 Nisan 2016 11:42
    kuramadım nasıl kurullacak

    Cevapla | Alıntı Yap

  5. avatar
    gandalf34 26 Mart 2016 00:48
    adamsın adam, sana fındık göndereceğim

    Cevapla | Alıntı Yap

  6. avatar
    Quarezma 20 Şubat 2016 18:58
    Alıntı: onurrrr
    photoshop u turkce kullanan iyi bir grafiker değildir :))
    Photoshop u Turkce kullanan pro grafiker asla olamaz :)


    nedenmiş ?

    Cevapla | Alıntı Yap

  7. avatar
    Mesut Sönmez 16 Ocak 2016 06:20
    teknomobil.org sitesini uzun yıllardır takip ediyorum özellikle format sonrası kurulumlar için vazgeçilmezim.. bunlar için çok çok teşekkür ederim. teknomobil.org sitesini tercih etmemin sebebi programa ıvır zıvır eklentiler yapmamanız ham halini paylaşmanız. Uzun zaman önce Adobe Creative Suite 3 (CS3) bu siteden indirmiştim yıllardır sorunsuz eklentisiz mükemmel bir şekilde kullanıyorum. Ama şimdi isteklerimi karşılayamıyor bu programlar hele ki cs serisinden sonra cc çıktı. Sizden ricam Adobe Creative Cloud Collection 2015 i yüklemeniz üstü varsa da olur :) Başka sitelerden indirmek istemiyorum. Çünkü birçok site CC collectionu AIO şekline dönüştürmüş böyle cracklenmiş yapay bir görünümü var. [ i.hizliresim.com/JnORkE.jpg ] ya da AIO olmasa da orjinal kurulum değil. Konu hakkında yükleme konusunda olumlu veya olumsuz bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim.

    Cevapla | Alıntı Yap

  8. avatar
    İbrahim Atlı 31 Ekim 2015 16:33
    Kurulum talimatı var mı acaba, anlatırsanız memnun oluruz.

    Cevapla | Alıntı Yap

  9. avatar
    KSen 12 Ekim 2015 16:41
    Alıntı: andheartman
    Tv den yardımcı olucam zaten skypeden haberleşelim diye skype ismimi ekle dedim.


    Skypen ekledim

    Cevapla | Alıntı Yap

  10. avatar
    andheartman 11 Ekim 2015 01:50
    Tv den yardımcı olucam zaten skypeden haberleşelim diye skype ismimi ekle dedim.

    Cevapla | Alıntı Yap

  11. avatar
    KSen 10 Ekim 2015 20:47
    Alıntı: andheartman
    Alıntı: KSen
    Alıntı: Ksen
    "yükleyici başlatılamadı. Bunun nedeni dosyalardan birinin eksik olması olablilir" diye bir hata alıyorum ve sorunu gidermek için her yolu denedim antivirüsüm güvenlik duvarım falan hep kapalıydı ama olmuyor.
    Cevap: Dosya düzgün inmemiş bu yüzden kaynaklanıyor tekrar indirmeniz lazım..

    Tekrar tekrar hem operadan hem chromeden hem idmden indirdim ne virüs programı açık ne güvenlik duvarı ama olmuuyor

    Skype ekleyin: sertackp yardımcı olucam tv den
    Alternatif Linkler MailRu:
    32 Bit
    cloud.mail.ru/public/9gLQ/aBtgRadiu
    64 Bit
    cloud.mail.ru/public/LoEa/BQg2fk4EF


    skype var da benim kamera yok fark eder mi? Tw ile olmaz mı?



    Cevapla | Alıntı Yap

  12. avatar
    andheartman 10 Ekim 2015 11:28
    Alıntı: KSen
    Alıntı: Ksen
    "yükleyici başlatılamadı. Bunun nedeni dosyalardan birinin eksik olması olablilir" diye bir hata alıyorum ve sorunu gidermek için her yolu denedim antivirüsüm güvenlik duvarım falan hep kapalıydı ama olmuyor.
    Cevap: Dosya düzgün inmemiş bu yüzden kaynaklanıyor tekrar indirmeniz lazım..

    Tekrar tekrar hem operadan hem chromeden hem idmden indirdim ne virüs programı açık ne güvenlik duvarı ama olmuuyor


    Skype ekleyin: sertackp yardımcı olucam tv den


    Alternatif Linkler MailRu:

    32 Bit
    cloud.mail.ru/public/9gLQ/aBtgRadiu

    64 Bit
    cloud.mail.ru/public/LoEa/BQg2fk4EF



    Cevapla | Alıntı Yap

  13. avatar
    KSen 10 Ekim 2015 03:30
    Alıntı: Ksen
    "yükleyici başlatılamadı. Bunun nedeni dosyalardan birinin eksik olması olablilir" diye bir hata alıyorum ve sorunu gidermek için her yolu denedim antivirüsüm güvenlik duvarım falan hep kapalıydı ama olmuyor.
    Cevap: Dosya düzgün inmemiş bu yüzden kaynaklanıyor tekrar indirmeniz lazım..


    Tekrar tekrar hem operadan hem chromeden hem idmden indirdim ne virüs programı açık ne güvenlik duvarı ama olmuuyor


    Cevapla | Alıntı Yap

  14. avatar
    Ksen 9 Ekim 2015 00:50
    "yükleyici başlatılamadı. Bunun nedeni dosyalardan birinin eksik olması olablilir" diye bir hata alıyorum ve sorunu gidermek için her yolu denedim antivirüsüm güvenlik duvarım falan hep kapalıydı ama olmuyor.

    Cevap: Dosya düzgün inmemiş bu yüzden kaynaklanıyor tekrar indirmeniz lazım..

    Cevapla | Alıntı Yap

  15. avatar
    erha14121412 9 Ağustos 2015 14:50
    Link Leri Google Drive Yede Upload Edermisin .....

    Cevapla | Alıntı Yap

  16. avatar
    therapyst 9 Ağustos 2015 01:28
    Emeğine sağlık hacı.yalnız ben etkinleştiremedim.kurarken serial istedi patch den bulduklarımın hiçbirini kabul etmedi.bende deneme sürümünü kurdum patch yaptım 30 günün var diyor velhasıl beceremedim crack konusunda başarılıyımdır ama bu aralar mallaştım işler yüzünden varmı bir formülü acep.şimdiden tşk.ler.kolay gelsin

    Cevapla | Alıntı Yap

  17. avatar
    BozKurTLaR 7 Ağustos 2015 17:22
    Alıntı: Burakkkk
    xp de çalışıyormu ?


    Photoshop CS serileri Windows XP'de çalışmamaktadır ne yazık ki CC serilerinin Windows XP desteği bulunmamaktadır.

    Cevapla | Alıntı Yap

  18. avatar
    Burakkkk 31 Mayıs 2015 13:45
    xp de çalışıyormu ?

    Cevapla | Alıntı Yap

  19. avatar
    Uğur Mert 1 Nisan 2015 09:49
    emeklerine sağlık kardeşim tertemiz programlar yüklüyorsun

    emeklerine sağlık kardeşim tertemiz programlar yülküyorsun

    Cevapla | Alıntı Yap

  20. avatar
    ndemren 15 Ocak 2015 17:58
    Merhaba;
    Eline sağlık görmek istedim....Teşekkürler...

    Cevapla | Alıntı Yap

  21. avatar
    tower 29 Aralık 2014 21:54
    linkler kırık müdür yenileyebilirmsinz


    Cevap: Yenilendi

    Cevapla | Alıntı Yap

  22. avatar
    manic 25 Aralık 2014 10:14
    Turbobit Linkleri silinmiş, yenilerseniz çok makbule geçer. Teşekkürler.

    Cevapla | Alıntı Yap

  23. avatar
    onurrrr 26 Kasım 2014 15:57
    photoshop u turkce kullanan iyi bir grafiker değildir :))

    Photoshop u Turkce kullanan pro grafiker asla olamaz :)

    Cevapla | Alıntı Yap

  24. avatar
    hntrue 17 Kasım 2014 23:56
    Arkadaslar sırasi ile kurulum sırasını anlatabilirmisiniz. erroe verip duruyo.. biseyi atliyorum galiba... simdiden tesekkurler..

    Cevapla | Alıntı Yap

  25. avatar
    Cihaderii 2 Kasım 2014 21:03
    arşivde sorun olma ihtimali var mı üstad indirdim arşiv bozuk diyor ?? haberin olsun istedim kolay gele :)



    Cevap: Arşiv sağlam şimdi test ettim eksik veya hatalı indirmişsiniz sanırım :)

    Cevapla | Alıntı Yap

  26. avatar
    manic 16 Haziran 2014 17:16
    Alıntı: system32
    Ben pro grafikerim + pro photohopher. 

    indirdim denedim, gercekten super. turkce olmasi ayri bir guzellik.



    ama birde bunun yanina indesign paylasirsaniz sevinirim.

    ILLUSTRATOR + PHOTOSHOP paylasmissiniz. 



    Grafikerler 3 programla calisir.



    INDESIGN+ILLUSTRATOR+PHOTOSHOP





    Cevap: INDESIGN henüz yok gelir bi iki güne


    Grafikeri anladık ta, photohopher ne la ???

    Cevapla | Alıntı Yap

  27. avatar
    4578643 12 Mayıs 2014 19:14
    Alıntı: system32
    Ben pro grafikerim + pro photohopher. 

    indirdim denedim, gercekten super. turkce olmasi ayri bir guzellik.



    ama birde bunun yanina indesign paylasirsaniz sevinirim.

    ILLUSTRATOR + PHOTOSHOP paylasmissiniz. 



    Grafikerler 3 programla calisir.



    INDESIGN+ILLUSTRATOR+PHOTOSHOP





    Cevap: INDESIGN henüz yok gelir bi iki güne


    am bully wink

    Cevapla | Alıntı Yap

  28. avatar
    Sparkton 16 Şubat 2014 13:32
    Win XP desteklimi benimki (sp3)

    Cevapla | Alıntı Yap

  29. avatar
    nakoKuraL 8 Ocak 2014 14:03
    ya ben özürlüyüm yada gerçekten bi tuhaflık var indiremiyorum arkadaş neresine basıcam bunun

    Cevapla | Alıntı Yap

  30. avatar
    cashr00t 30 Kasım 2013 10:24
    Alıntı: balaban64
    balaban64


    Kardeşim çok haklısın :) arkadaş tribe girmiş. Kim bilir neyin etkisi altındaymış onu yazarken :D

    Cevapla | Alıntı Yap

Yorum Ekle


1 2