» » Windows 8.1 Pro Update 3 Full İndir

Windows 8.1 Pro Update 3 Full İndir


Windows 8.1 Pro

Windows 8.1 Pro Update 3 Full İndir


Windows 8.1 Pro Update 3 Türkçe Msdn en son çıkan el değmemiş Msdn sürümüdür Sha1 değerlerinden kontrol edebilirsiniz. Windows 8.1 bu güncelleme ile tüm eksiklikleri gidermiş olup kullanışlı bir işletim sistemi yapmış. Metro arayüzü olsun Windows 8.1 e özgü marketten yüklenen programlar olsun hepsi revize edilip kullanışlı bir hal almış. Hatta bilgisayarı kapatma olayını da çözmüşler metro arayüzünde tepede kapat butonu gelmiş, kısacası kusursuz bir Windows 8.1 olmuş orijinal el değmemiş iso dosyasıdır.


Windows 8.1 Türkçe


Msdn Sha1 Değerleri:

File Name: tr_windows_8.1_with_update_x86_dvd_6051669.iso

Languages: Turkish

SHA1: 6B41EE4936C062B3265514CAD16E37999ED3BF8F


File Name: tr_windows_8.1_with_update_x64_dvd_6051507.iso

Languages: Turkish

SHA1: 776E4A514C020947E402EAEEDABB7431440D2099

Windows 8.1 Pro Update 3 Full İndir

Windows 8.1 32bit

Sunucu 1


Sunucu 2


Windows 8.1 64bit

Sunucu 1


Sunucu 2


Aktivasyon Aracı

Sunucu 1



Rar Şifresi: www.teknomobil.org
26-02-2018, 09:16 22 269 18
  1. avatar
    Affan 19 Kasım 2015 16:22
    Ellerinize emeğinize sağlık (Yönetici)'m . .

    Cevapla | Alıntı Yap

  2. avatar
    tmkerkan 13 Nisan 2015 10:33
    Sorunsuz yükleyen var mı ?

    Cevapla | Alıntı Yap

  3. avatar
    dmxnz 13 Mart 2015 22:35
    İyi akşamlar admin kardeşim bu siteyi öv öv bitiremeyizsiz zaten kendinizi biliyorsunuz ben sadece bir sorun hakkında konuşcaktım çok acil win 8.1 pro x64 lazım oldu sizden rica etsem 32 bit ve 64 bitlik linkleri yenileme şansınız varmıdır.



    Cevap: Yeniliycem kısa zaman içinde

    Cevapla | Alıntı Yap

  4. avatar
    kozanbilal 1 Ocak 2015 18:42
    selam 64 bit linklerini yeniler misiniz


    Cevap: Selam link sağlam

    Cevapla | Alıntı Yap

  5. avatar
    hekkan 31 Aralık 2014 10:59
    Alıntı: hekkan
    Sevgili admin verdiğin indirme linki sıkıntılı indiremiyorum bilgisayara garipten bir sürü bir şeyler yükledi fakat halen indirmeye başlatamadı m ilk defe bu sitede böle birşeyle karşılaşıyorum. keşke turbobit linkte koymuş olsaydın kolay gelsin.
    Cevap: Güzel kardeşim, link hemen silinmesin diye bc.vc den linki kısalttım, o site 5 saniye reklam gösterir reklamı geç diyeceksin. Turbo linki görünecek


    sevgili admin ben yeni kullanıcı degilim yıllardır indirme yapıyorum zaten ama sıkıntı sitede 5 saniye reklam olayı hiç cıkmıyor ve dogal olarak indirme yapamıyorum bi çok kezde kapatıp acmama ragmen.


    Cevap: Anladım başka bi tarayıcı ile deneyin, reklam engelleyiciye filan takılmış olmalı yoksa sorun yok tekrar kontrol ettim

    Cevapla | Alıntı Yap

  6. avatar
    hekkan 30 Aralık 2014 10:20
    Sevgili admin verdiğin indirme linki sıkıntılı indiremiyorum bilgisayara garipten bir sürü bir şeyler yükledi fakat halen indirmeye başlatamadı m ilk defe bu sitede böle birşeyle karşılaşıyorum. keşke turbobit linkte koymuş olsaydın kolay gelsin.



    Cevap: Güzel kardeşim, link hemen silinmesin diye bc.vc den linki kısalttım, o site 5 saniye reklam gösterir reklamı geç diyeceksin. Turbo linki görünecek

    Cevapla | Alıntı Yap

  7. avatar
    ZCO54 29 Aralık 2014 21:13
    Teşekkürler...

    Cevapla | Alıntı Yap

  8. avatar
    3.şahıs 11 Temmuz 2014 15:23
    Teşekkürler admin.

    Cevapla | Alıntı Yap

  9. avatar
    Ersinnnn65 7 Haziran 2014 23:42
    win 8.1 pro mu?



    Cevap: Evet

    Cevapla | Alıntı Yap

  10. avatar
    brk86 5 Haziran 2014 19:09
    bu single language sürümü mü acaba ben single language sürümü arıyorum da



    Cevap: Bu Orjinal Türkçe, sonradan dil eklemek isterseniz denetim masasından istediğiniz dili eleyebilirsiniz.

    Cevapla | Alıntı Yap

  11. avatar
    Celalettin Oda 1 Haziran 2014 19:31
    Paylaşımlarınız için teşekkür ederim.

    Cevapla | Alıntı Yap

  12. avatar
    AhmetBey 1 Haziran 2014 11:07
    tablete nasıl yüklerim bunu ?



    Cevap: usbye atarak yapabilirsiniz, usb ye poweriso ile çıkar deyin is kalıbının içindekileri, bios ekranından usbyi en başa alın. windows tabletse tabi tabletiniz.

    Cevapla | Alıntı Yap

  13. avatar
    berkcanturk 26 Mayıs 2014 00:07
    el değmemiş mukemmel iso dpsyası ellerıne sağlık çok iyisin admin başarılarının devamını diliyorum

    Cevapla | Alıntı Yap

  14. avatar
    ecel 17 Mayıs 2014 01:15
    aktivasyon yapıyormuyuz



    Cevap: Ben orijinal kalıp dosyasını verdim kurarsınız, aktivasyon işi için kms pico

    Cevapla | Alıntı Yap

  15. avatar
    bydersimli 11 Mayıs 2014 14:12
    Ellerine sağlık adminim aktivasyon sorunu da yoksa tadından yenmez win 9'a kadar bununla takılırız.. wink



    Cevap: Kmspico ile sorun yok

    Cevapla | Alıntı Yap

  16. avatar
    simegomo 10 Mayıs 2014 07:44
    Ellerine sağlık nur topu gibi güzel paylaşım

    Cevapla | Alıntı Yap

  17. avatar
    hasan_1978 9 Mayıs 2014 12:51
    bu win 8.1 kendini aktivasyon yapıyormu yoksa siteden aktivasyon için başka bi proğrammı indirecez yardımcı olursanız sevinirim



    Cevap: Orjinal iso kalıbı aktivasyon filan tabi ki eklenmemiş içine iso kalıbının, kmspico ile ayrı olarak yapacaksınız.

    Cevapla | Alıntı Yap

  18. avatar
    The Punısher 9 Mayıs 2014 10:53
    Paylaşım için ellerinize sağlık. Mümkünse partlı bir indirme seçeneği sunabilirmisiniz ?



    Cevap: Linkler kırılınca tekrar aynı part yüklenmiyor, o yüzden tek klink

    Cevapla | Alıntı Yap

Yorum Ekle